24 September 2012

Boyfriend Sakit

Dah lama aku perasan dia sakit. Tapi aku ni student, mana aku nak cari duit nak bayar "kos rawatan" dia. So, disebabkan aku bakal meninggalkan kampung next week. Boyfriend dihantar jumpa abah untuk tengok apa yang tak kena dengan boyfriend aku yang handsome, tough ni. Wei, siapa tak sayang aset? Bila fikir tentang expenses akan datang. Aku rasa aku akan pakai kereta ni sampailah aku jumpa Encik Suami yang entah turun dari mana nanti. So, tekad untuk pakai kereta ni je. Lagipun monthly tak mahal sangat and insyaAllah aku afford to pay the maintenance. Al maklumlah, fresh graduate macam saya ni kerja tak tentu, nak kena bayar semula pinjaman pelajaran, banyak komitmen. So, kena mula merancang dari sekarang.


Entry pendek khas untuk WKB saya.. Sayang gile seyh kat incik boyfriend aku ni.

Note: Syurga hati rasa bahagia dengan kehidupan sekarang. Family... family and family. Please dengar "Just A Kiss", lagu yang aku duk layan sekarang. Haha... =)

No comments:

Post a Comment

Cadangan? Bantahan? Teguran? I'm ready for any comments, encouragements or critics. "Dan berbuat baiklah, sesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang berbuat baik" - Al-Baqarah 1: 195