10 April 2013

Kisah Black Swan Yang Setia

Masa trip ke Perth last month, banyak tempat juga aku sempat pergi. Antaranya, Swan River. The best part about the Swan River is the black swan itself. According to the tour guide, apa yang menarik tentang black swan ni adalah doang akan setia dengan pasangan dia sepanjang hidup dia. Rasa tak sangka black swan ni boleh setia dengan pasangan dia for the rest of their life. And till now, I'm still admiring this BLACK SWAN.


Hope to be there again and tengok black swan lagi. Black swan ni dah jadi macam trademark Perth. Selain tu, aku sempat tengok dolphin melompat-lompat kat Swan River tu. Unbelievable, very nice to see. I won't forget the capture. Tapi tak sempat nak snap picture sebab masa tu hujan. Plus, hujan di Perth masa musim autumn ni rare. So, bagi aku.. aku bertuah pergi ke Perth and experience all those thing. Thank you Allah.

No comments:

Post a Comment

Cadangan? Bantahan? Teguran? I'm ready for any comments, encouragements or critics. "Dan berbuat baiklah, sesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang berbuat baik" - Al-Baqarah 1: 195