29 May 2013

Camera Cool

Aku memang teringin nak jadi diver sejati. Tapi belajar berenang dari dulu sampai sekarang failed. Sebab apa? Sebab aku dapat rasakan betapa tenang bila tengok kecantikan ciptaanNya di dasar laut. I can't imagine. Setakat tengok HD Discovery Channel je la kat Astro tu aku dah kagum habis.

Astro Kasih ada buat satu program bersihkan laut bla bla bla. I wish I could dive and clean underwater. At the same time, they are giving away Camera Go Pro yang abang Haniff aku poyo cakap macam best sangat. So, check it out. http://bit.ly/12CNea6

According to GoPro Camera (official website), camera ni orang yang selalu travel, panjat gunung, panjat bukit...mungkin reliable la untuk ada camera ini.

No comments:

Post a Comment

Cadangan? Bantahan? Teguran? I'm ready for any comments, encouragements or critics. "Dan berbuat baiklah, sesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang berbuat baik" - Al-Baqarah 1: 195