13 June 2013

Konvensyen Bidadari 2013

Aku terlepas Konvensyen Bidadari last year. Harap dapat pergi Konvensyen Bidadari bulan Ogos ni bertempat ni Putrajaya International Convention Center (PICC) pada 31 Ogos hingga 1 September 2013. Kali ni ada 2 slot untuk isteri/ bakal isteri dan suami/bakal suami. Bengkel Bapa Mithali akan diadakan pada hari yang sama, tapi jadual yang sebenar belum keluar lagi.


So, siapa yang macam nak pergi tu, bawa husband atau boyfriend sekali ye. Mempersiapkan diri untuk menjadi seorang isteri yang lebih baik. InsyaAllah. *Bila entah nak kawen. =.="

Yuran bagi aku berpatutan. Jangan berkira sangat kalau nak menuntut ilmu ni. Lagipun speaker semua best-best. Ada Wardina, Ustazah Muhaya, Fatimah Syarha, Ustazah Bahyah, Dr Harlina Saraj dan beberapa lagi speaker lain yang aku kurang familiar.

Untuk student, yuran masuk murah compare dengan individu yang sudah bekerja. Itu harga untuk early bird, kalau lewat... mahal lagi lah nanti. So, kalau nak pergi..silalah book awal-awal, rancang cuti. Program-program sebegini sebenarnya penguat hati. :)

1 comment:

  1. Kalau Wa de rezeki pergi tahun ni, share lah kat sini nanti.

    Tak dapat nak join since ada praktikal for a month after a week raya nanti. :(

    ReplyDelete

Cadangan? Bantahan? Teguran? I'm ready for any comments, encouragements or critics. "Dan berbuat baiklah, sesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang berbuat baik" - Al-Baqarah 1: 195